top of page
Search

Izziv: tvoja torta 2020

Letošnje leto se je pričelo drugače kot prejšnja leta. In še vedno je družabno življenje drugačno kot je bilo leta poprej. Od začetka marca smo bili zaradi sprejetih ukrepov primorani odpovedati več dogodkov.

Tortno tekmovanje, ki ga Društvo Dvorec organizira v graščini Novi klošter smo kar dvakrat odpovedali, prvič v marcu in drugič v juliju. Upali smo, da se situacija izboljša, a žal so bili zopet sprejeti ukrepi v zvezi z omejitvijo števila ljudi na dogodkih. Na tem mestu smo želeli stanje z omejitvami premagati in smo se odločili, da bomo tortno tekmovanje izvedli v spletni obliki. Vabila so bila razposlana kot oblika izziva, ki se ga je lahko udeležil vsak posameznik. Tekmovalci so fotografijo svoje izdelane torte poslali do konca avgusta na društveni e-naslov. Nekateri so nam posredovali le fotografijo torte, drugi tudi recept in postopek priprave. Udeleženci spletnega izziva so bili iz celotne Slovenije in tudi izven meja - iz Mehike, iz Hrvaške, iz Italije in iz Francije.

Iskreno se zahvaljujemo vsem, ki so se udeležili. Prepričani smo, da so vsi zmagovalci. Močno si želimo, da se vidimo naslednje leto v februarju ali marcu na četrtem tortnem tekmovanju v Novem kloštru.36 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page